Vårfint :)

Idag har vi gjort oss vår fina :) Kai har klippt sig hos min mamma :) Bekka tyckte det var jätte bra klippt :) Jag klippte bara mina hårtoppar så det var inte så mycket. Men de var skönt att få bort de slitna topparna. Tack Mamma :) o tack Pappa för kaffet

fynd från gången tid...

När vi rev upp golvet i sovrummet, vi hade fått en vattenläcka där, då fann vi en keps under golvbrädorna :) en keps som måste vara minst 80 år gammal.

visst är det häftigt :) en så gammal keps och varför låg den där?
Nu när kai la igen hållet i golvet så la vi tillbaka kepsen där igen :)
Det finns myckte mystiska saker i vårt hus. som uppe på toaletten så finns det en hästsko gömd i väggen och på flera ställen finns det små pengar gömda. har den som byggt detta hus varit skrockfull eller är det trolldom han trott på??? vad tror du???

Grattis på födelsedagen!


Nu har du äntligen blivit 18 år :) grattis och ha en bra dag många kramar önskar Mamsen, Kai, Rebecka och Katrin

vem/vems????

Vem är han på bilden?????


Och nästa fråga är vems nya sko???



:) Svårt?????

lite trädgårdsrensning......

Idag klippte Kai vår häck lite grann. Vi hoppas på att den ska ta sig fint och bli lite tätare än vad den har varit den sista tiden. Förhoppningsvis kommer det inte att dröja allt för länge innan den växer upp.

Obs! det är inte vårt hus på bilden :)

Jag fick sköta den biten som jag tycker är roligast :) nämligen att Elda :)

Krångel med bilen:(

Japp så kan det bli ibland, man kan få krångel med bilen. Det är Boffe som haft den oturen att bli stående vid vägen. Får hoppas att det går att fixa.

Påskdagen.....

Idag tog vi en tur med bilen. Det var jag, Kai, Bekka, Josse och Aune. Vi åkte upp till hornborgasjön för att titta på tranor. oj vad många tranor det fanns där :) det var ca 13200 st :) Vi tog många bilder så vi tror nog vi tog på alla tranor som var där:) Fast nu har Bekka kameran hos sig så jag fick bara några bilder från den lilla kameran. Ska lägga till fler bilder sen när jag får tag på den.
Det är bättre bilder på den andra kameran.
Efter det åkte vi till Gudhems kloster ruin för att se om Bekka kom ihåg att hon var där som liten men det gjorde hon inte :)

Det var i vilket fall en lyckad dag och resa vi gjorde :)

Ps. Datum och tid stämmer inte alls som är på bilderna :) det ska vara den 4/4 2010 och vi var iväg mellan 10.30-17.00

Nu är ni äntligen hemma igen :)


RSS 2.0