Fredagsmys....


Hej på er alla! Nu är det dags för fredagsmys :) som ni ser har vi grillat :) mitt val var lövbiff med lite feta ost i :) kanon gott. innan har jag haft ädelost men idag var de slut så jag fick ta feta ost som jag även hade i salladen :) det blev supergott :)

9/3 2010 Tisdag...

Jaha idag har jag varit på besök på Fristadskolan :)
Fick se hur Katrin har det där. Hon var kanske inte överlycklig att jag var med :) men jag är glad att jag tog mej den tiden. Hon verkar verkligen gå i en riktigt härlig klass där alla verkar komma överens och de verkade inte som om någon var utanför. Och skol miljön har förändrats sen jag var på den skolan sist :) kan de vart förra året med Rikard :)
Jo i alla fall så har ju elevantalet minskat så det är inte alls lika många på skolan vilket gör att det inte är så trångt som de varit tidigare år. Hade ju vart rena drömen att få städa där nu mot hur det var när jag gjorde det. Hoppsan... de är rätt många år sen nu :) Rebecka gick i 7:an på den tiden :) oj vad tiden går.... Men idag var det Katrin som var i mittpunkt :) de var ju henne jag var med. Tänk att min lilla plutt har blivit så gammal att hon går ur 9:an om några månader :) Hoppas hon kommer in på den kurs hon valt till gymnasiet.
Det har i alla fall varit en bra dag.

Rosor...


Hoppas de var sådanna rosor du ville ha Katrin, på din dag. Älskar dej min lilla plutt  :)   ♥

Grattis på födelsedagen Katrin :)


Hoppas allt blir bra idag, många kramar Mamsen och Kai 

RSS 2.0