Grattis på födelsedagen! :)


Grattis pappa (Sulo pehkonen) på födelsedagen.
Hoppas du haft en skön morgon och att du får en bra dag.
Många kramar från oss i borst :)

Har nog glömt att berätta :/

Kelly blev 3:a i biggest loser, de var kul för hennes tränare trodde att hon skulle åka ut andra veckan :) det gäller att tro på sig själv så kan man göra underverk. Den som vann var Ali och hon var första tjejen som vann av de säsonger som visats. Nu är vi inne på en ny omgång men vet inte riktigt vem jag hoppas på, har inte lärt känna dem riktigt ännu :)

Tragedi....

TRAGEDI det är något som får en att tänka. Man börjar se att livet inte är för givet. Man är en liten människa som inte kan styra det yttre.
Kompisar har ihjäl varann för att de sagt fel ord, jordbävningar ger havet stora vågor, vulkaner sprutar ut lava och aska, båtar får fel på maskinerit eller kör in i isflak. allt sånt får en att tänka till, vad tar jag för givet??? idag är jag lycklig men hur är det nästa vecka???
Njut nu, vänta inte till senare för du vet inte hur det blir. Gör det du känner att du vill så länge det inte skadar någon annan, för ingen annan kommer göra det åt dej, ingen annan kan göra så att du känna lycka av att lyckas, att lyckas är inte alltid att vinna något stort utan det kanske räcker med att säga ett vänligt ord eller att se fåglar äta av den mat man ger dem när det inte finns någon annan mat ute. lyckas är så olika från människa till människa. Klart man känner lycka när andra lyckas men man har ett behov att lyckas själv oxå.


tro det eller ej :)

Idag är det 10 månader kvar till JUL :)

Hon längtar efter sommar och sol


Tror att lillis längtat till sommaren, vart hon än ser är det snö och åter snö. Vallar som är flera gånger högre än henne, bara några stigar runt huset som hon kan springa på. inte lätt att va en liten hund i dessa väder.
Men då har ju hon ändå tur som får komma in i värmen. Tänk alla djuren i skogen! vart hittar de sin mat? var får de ro att sova? var finns värmen? allt vatten är fruset. Kan inte vara lätt att vara ett djur i dessa tider.

Grattis på födelsedagen!!!!!


Grattis på födelsedagen Mamsen (Sylvi Pehkonen) önskar vi här ute i borst.
Hoppas din dag har varit bra ♥  Många kramar från oss

Nostalgi...

Nu i helgen har vi haft en liten nostalgi tripp i filmvärlden :) vi har tittat på kråkguldet och kullamannen :) 2 filmer som spelats in i slutet av 60-talet. De var verkligen en stor skillnad på film då och nu. och så var de ju svartvit :) Men man måste säga att de inte var så dåligt ändå med tanke på den teknik som fanns då.

Nu borde det räcka med snö....


Jag kommer ju inte att synas om det ska fortsätta så här :)

Snö snö snö....

Här har plogbilen kört fast, Rikard och Alex funderar på att gå bort och pötta loss honom :)

Grattis Kai...

Idag är det ju din namnsdag i Finland :)

Födelsedagsbarn idag...Alexander 12 år...


Grattis på födelsedagen Alexander

Alla hjärtansdag <3


Till er alla från oss



Ha nu en underbar dag Kram

Jippiiiiiiii...

Kelly gick raka vägen till final...

Det ljusnar...


För varje dag så blir det lite ljusare,det känns som att våren är på väg nu för dagarna blir längre...

Längtar till våren...


Jag håller på Kelly...

Har nu under vintern följt biggestloser på kanal 5. Nu närmar de sig slutet av tävlingen, Den stora finalen. Jag håller på Kelly för hon har verkligen haft allt emot sig men har ändå hängt kvar vecka efter vecka med utröstningarna. Är det någon som har utvecklats personligt så är det hon.
Så heja Kelly och jag hoppas du vinner.......men som vanligt har du ju tuffa motståndare.

Hantlar......


Idag provade jag mina nya hantlar :) är ofta spänd och trött i mina axlar och min nacke så nu ska jag börja träna upp musklerna där. Pratade med en sjukgymnast som gav mej lite tips på hur jag ska göra... nu återstår det i att se om de gör någon nytta. De är inga tunga vikter men men man ska inte pumpa upp musklerna bara stärka dem :)

5/2 2010


Här är en bild på Bekkas blåsa som hon fick idag när hon va ute och gick, nu har hon spräckt den, kanske inte det bästa sättet att göra :) hon får väll lägga alovera växt på det nu.....så får vi se om någon dag hur det går.

Nu får det väll ändå räcka med snö :) det här är en hög som blev när de skottade på taket på mitt jobb :O  

Vår lördagsrunda..



Här har ni några bilder som vi tog i lördags när vi gick mördarbacksrundan.
Vilket underbart fint väder det var :)
det kan man inte tro nu när det har snöat och varit mulet.



Här är vi 3 som var ute och gick :) gissa vilka vi var och vem som är vem.

RSS 2.0